In co-creatie kennis en passie delen

Ik begeleid investeerders en interieurarchitecten in deelaspecten van hun opdrachten. Waarbij kwaliteit, communicatie en flexibiliteit altijd van groot belang zijn. Ook hebben wij een ruim aanbod aan brandvertragende stoffen, ideaal voor op kantoorruimtes, hotels, serviceflats,… Kortom, van (binnenhuis)architect voor individuele projecten tot en met uitvoerder van grootschalige interieurprojecten, graag helpen we jullie met het zoeken van een gepaste oplossing op maat.

Voor investeerders

Draperie is een betrouwbare partner met een uitgebreid assortiment aan betaalbare producten. Zodat jij jouw klant op elke vraag een passend, smaakvol antwoord kunt geven, ook buiten je directe expertisegebied. Wij begeleiden je graag in het maken van de juiste materiaalkeuze en bieden snel een offerte aan.

Voor interieurarchitecten

Ben je als interieurarchitect op zoek naar de juiste leveranciers en kwaliteit binnen jouw budget? Draperie maakt het werk van interieurarchitecten een stuk makkelijker. Want wij nemen je gewoon het hele raamdecoratie- of zonweringproces, van inmeten tot het uitvoeren van montages, uit handen. We schakelen altijd vlug en denken in alles flexibel met je mee.

Advies nodig?

Bent u op zoek naar kwalitatieve raamdecoratie en wilt u graag advies op maat. Aarzel dan niet om ons te contacteren?

Bezoek onze showroom
Draperie BV

Fruitmarkt 12 bus 1
3600 Genk

Altijd welkom op afspraak
Showroom open van woensdag tot zaterdag

📧 info@draperie.be
📞0474 968 721

info@draperie.be
0474 968 721