Samen creëren we uw droominterieur

Weet je niet waar te beginnen? Heb je stukken die je wenst te behouden? Voor de eerste keer samen een interieur inrichten? Geen stress! Ik begeleid je in het proces.

Persoonlijke aanpak

De investering in een nieuw interieur doe je niet om de haverklap. Het interieur dient een reflectie te zijn van wie jij bent. Ik luister naar jullie wensen en kom desnoods ter plaatse. Met een concreet stappenplan gaan we voor een harmonieus en tijdloos interieur.

Productkennis en kwaliteit

Door mijn productkennis en groot netwerk van producenten, ken ik de mogelijkheden om de kwaliteit fors op te trekken, zonder dat het daarom meer geld kost. Ik bekijk het totale plaatje en zorg ervoor dat de aangeboden oplossingen duurzaam zijn.

Over mezelf

Als interieurstyliste vind ik het belangrijk de eigenheid van de klant te respecteren. Dit kan je enkel bereiken door naar de klant te luisteren. Doorgaans weten de klanten wel wat ze mooi of niet mooi vinden. Ze missen enkel het overzicht van wat er bestaat en hebben moeite met het samenstellen van het geheel.Hierin ligt mijn meerwaarde. Ik voel perfect aan welke stijl bij de klant past en breng harmonie in het geheel.

Maak een afspraak
Draperie BV

Fruitmarkt 12 bus 1
3600 Genk

Altijd welkom op afspraak
Showroom open van woensdag tot zaterdag

📧 info@draperie.be
📞0474 968 721